KULLANİMİ

DOA CİLT SERUMU KULLANIMI


Bu ürün göz çevresi bakımı başta olmak üzere tüm cildinizde nemlendirici ve bakım ürünü olarak makyaj yapan her kadının kullanması için geliştirildi. Ürün cildinizde koruyucu ve besleyici işlevler görürken yaşlanma karşıtı bakım yapacak.



Nasıl kullanacaksınız, sabah ve akşam yüzünüzü yıkadıktan sonra, ürünü evvela çalkalayın sonra cildinize sprey yardımıyla sıkacaksın, hafif dokunuşlarla yayın, zaten hemen emilecektir, sonra kafanıza göre takılabilirsiniz.

Kimler kullanabilir, 20 yaş ve üzeri, yüzünü yıkayan herkes kullanabilir. Yüzünü yıkamayanlara sözümüz yok, vatandaş yüzünü yıkamıyor, serum neyine.


Yağlı ve Karma Ciltlerde Kullanımı


Ürün yağlı ve karma ciltlerde iyi bir bakım uygularken nemlendirici ve besleyici özelliği sayesinde ihtiyaç duyacağınız tüm bakımları sağlayacaktır. Cildiniz ihtiyaç duyduğu gerçek nem yani cilt altı nemi sağlayacaktır. Yağlı ciltlerde üründen sonra ekstra nemlendirmeye ihtiyaç yoktur.

Kuru Ciltlerde Kullanımı


Eğer cilt tipiniz kuruysa, ürünün cilt üzeri nemlendirme gücü yetersiz gelebilir. Bu amaçla eğer cilt üzerinde yeterince nem hissetmezseniz cilt yüzeyinde nemlendirme sağlamak için akşamları 1-2 damla olarak kullanılmak üzere "baobab yağı" "shea butter" "pirinç kepeği yağı" "üzüm çekirdeği yağı" bu yağlardan herhangi birisini kullanabilirsiniz.

Eğer cilt tipiniz kuru ve kırışıklık karşıtı bakım gibi bir amaçla kullanacaksanız, ürünü 8 saatte bir uygulayabilirsiniz ve gece kullanılmak üzere " baobab yağı" "üzüm çekirdeği yağı" bu yağların karışımını kullanabilirsiniz.

Ürünün Erkeklerde Kullanımı


Traştan sonra kullanın o bile kafi. Ama illa ben artistler gibi olacağım, Alain Delon gibi olacağım kasım kasım kasılacağım diyorsanız sabah akşam kullanınız.


BU KULLANIM YAZISINI BEĞENDİYSENİZ  
AŞAĞIDAKİ SOSYAL MEDYA DÜĞMELERİ 
YARDIMIYLA PAYLAŞIN 
MAKSAT EŞ DOST OKUSUN BİLGİLENSİN !...

Kategori:
Share on Tumblr

Yorum Ekleyin