İCİNDEKİLER

DOA CİLT SERUMU İÇİNDEKİLER

Ürün içerisinde ana olarak Deionized water, Laureth-12, Meadowfoam Seed Oil, Ceramide 3, Biosaccaride gum-1, Sodium PCA, Zinc PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA, Hyalouronic Acid maddeleri kullanılmış, tali ve zenginleştirici olarak, Lecithin, Soy Isoflavones, Polysorbate 80, Ubiquinone (Co-enzyme Q10) ve koruyucu olarak Benzylalcohol,Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone kullanılmıştır.


Deionized water



Bildiğin su işte, çeşmedeki sudan tek farkı iyonlarından ayrıştırılmış saf su.

Laureth-12, Meadowfoam Seed Oil, Ceramide 3


Bu üçlü karışım hammadde, özellikle içerisindeki ceramide yani seramid insan cildinde önemli bir yere sahiptir.


Biosaccaride gum-1



Biosaccaride sakızı dünyada kaliteli kozmetik ürünlerinde kullanılan bir nemlendiricidir. Oldukça hafif bu nemlendirici cildinizde koruyucu bir bariyer oluşturur.


Sodium PCA, Zinc PCA, Magnesium PCA, Manganese PCA



İnsan cildinin boynuzsu tabakasının altında bulunan cildin parlak ve güzel görünmesini sağlayan tabakanın temel yapı taşlarından olan prolidon karboksilik asit (PCA)'nın diğer temel yapı taşları olan sodium, magnesium ve manganese mineralleriyle hazırlanmış formu. Cildinizi besler.


Hyalouronic Acid



Eşsiz su tuttma özelliği sayesinde cildinizin nemlenmesini ve parlak görünmesini sağlar.


Lecithin, Soy Isoflavones, Polysorbate 80, Ubiquinone (Co-enzyme Q10)


Ürün içerisinde tali olarak kullanılan cilt besleyiciler.


Benzylalcohol,Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone


Koruyucu madde. %0,1 oranında kullanılmıştır.



ÜRÜN İÇERİĞİNİ 
BEĞENDİYSENİZ  
AŞAĞIDAKİ SOSYAL MEDYA DÜĞMELERİ 
YARDIMIYLA PAYLAŞIN 
MAKSAT EŞ DOST OKUSUN BİLGİLENSİN !...

Kategori:
Share on Tumblr

3 Responses so far.

  1. miracle says:

    Ürünün içeriği komedojenik değil. Bu HARİKA. cosdna.org da analiz ettim içeriğik listenizi.

    Yalnız "Laureth-12" maddesinin oranını merak ettim. Burada (http://cosdna.com/eng/8353e0990.html ) 5 de 1 den daha az olmasının daha iyi olduğu yazıyor.

    Bir de Meadowfoam Seed Oil yağı MUA sitesinde özellikle akneli bayanlarının çok severek kullandığı bir yağ. Antioksidan etkili. Cilt yumuşatıcı ve cildin barierini onarıcı özellikte. Bu yağı tanımlamamışsınız :) İnsanlar bilsin. ;)

    Ürettikleri ürünün içeriği ile kullanıcılarına bu kadar samimi tartışma ortamı yaratan sanırım dünyadaki tek firmasınız. Bu bile takdire şayandır. Teşekkür ederiz.. :)

  2. DOA says:

    ceramide 3 ün içinde bulunduğu bir bileşik %5 civarında var üründe dolayısıyla her halükarda ürün içeriğindeki total oranı %2,5 i yani 40 da 1 civarında. Meadowfoam Seed Oil de çok özel bir yağ, ürün içeriğinde ceramide3 ü çözen bileşik, hazır olarak gelen bir karışım aktifi bu.

  3. hayeda says:

    Ürünlerinizin içeriğindeki maddeleri ve işlevlerini böyle açık, anlaşılır ve dürüst biçimde anlattığınız için çok teşekkürler. Keşke her firma sizin gibi yapsa.

Yorum Ekleyin